QUYOSH PANELLARI ENERGETIK BARQARORLIKKA ERISHISHNING ENG MAQBUL YO’LI - F.N.Qarshiboyeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Bu yil qish fasli so’nggi yillar dekabrida kuzatilgan ob-havoga nisbatan ancha sovuq keldi. Buni hatto ayrim mutaxassislar, so’nggi 50 yilda kuzatilgan eng qaxraton sovuqdan biri sifatida baholadi.