MUSIQA TA’LIMIDA MAQOM ASARLARINI O‘ZLASHTIRISHGA ZAMONAVIY METOD VA TEXNOLOGIYALARNI TATBIQ QILISH USULLARI. - Yuldoshev Umidjon Yuldoshevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maqom ijrochiligida zamonaviy metod va texnologiyalarning o‘rni, maqom asarlarini o‘rganish jarayonida an’anaviy hamda zamonaviy metodlar ahamiyati, shuningdek maqom ta’limida “Melodyn” musiqiy- kompyuter dasturdan foydalanish va musiqa medagogikasi ta’limi jarayoniga tatbiq etish usullari xususida so‘z boradi.