BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARNI MANTIQIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Matg'oziyeva Shahnoza Xasanbayevna; Muqaddas Jamolidinova Xamidjanovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich ta’lim oʻquvchilarida matematik tushunchalarni shakllantirishda “Mozaika” strategiyasidan foydalanishning amaliy qoʻllanilishi koʻrsatilgan.