TA’LIM OLISH MUHITINI TAKOMILLASHTIRISHDA XALQARO TADQIQOTLARNING O`RNI - Mambekova Shaxnoza Kudiyarbekovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada xalqaro tadqiqotlar mazmuni, ularning ahamiyati hamda ta’lim olish muhitini takomillashtirishda, kadrlar malakasini oshirishda xalqaro tadqiqotlarning o`rni va ahamiyati haiqda so`z boradi