AGRESSIVLIK BELGILARINI SHAKLLANTIRUVCHI OMILLAR. - Sulaymonova Oyimjon Ravshanbekovna; Esankeldiyeva Djamila Xazratkulovna; Xolmatova Sanobar Jalolidinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya:Bolalarda agressiya , agressivlik qilish kabi xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .