MILLIY VA XALQARO HUJJATLARDA SO’Z ERKINLIGI - Omonova Mohinur Bahodir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola inson huquqlari tarkibiga kiruvchi, ajralmas huquqlardan biri bo’lgan so’z erkinligiga asoslangan bo’lib, unda xalqaro hamda milliy qonunchilikda so’z, fikr erkinligiga tegishli moddalar tahlili batafsil yoritilgan.