HOZIRGI O’ZBEK ADABIY TILIDA SIFAT SO’Z TURKUMINI MAKTAB FAOLIYATIDA QO’LLASH - Ma’murjonova Diyora (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada sifat so’z turkumini modellashtirish va maktab faoliyatida qo’llash usullari haqida.