TIJORAT BANKLARI AKTIVLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Zilola Xojibekova Shavkat qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tijorat banklari aktivlari samaradorligini oshirish, tijorat banklari aktivlarini tezkor va strategik rejalashtirishni mohiyati, tijorat banklarining moliyaviy barqarorligini taʼminlash, tijorat banklarida strategik rejalashtirishni takomillashtirish zaruriyati toʻgʻrisida batafsil bayon qilingan.