O‘ZBEK TILINI XORIJIY TIL VA DAVLAT TILI SIFATIDA O‘QITILISHI - Yulduz Ro‘zimova Uktamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Maqolada mamlakatimizda “Ta’lim to‘g‘risida”gi Qonun asosida ta’lim sohasida o‘tkazilgan islohotlarning bosh vazifasi maktabgacha ta’lim, umumiy o‘rta ta’lim, o‘rta maxsus, kasb-hunar ta’limi, oliy ta’lim va oliy ta’limdan keyingi ta’lim turlarini o‘z ichiga olgan uzluksiz ta’lim tizimini yaratish hamda majburiy umumiy o‘rta ta’lim dasturlaridan o‘rta maxsus, kasb-hunar ta’limi bosqichlariga, ulardan esa oliy ta’lim bosqichlariga bosqichma-bosqich o‘tilishini ta’minlashdan iborat