“AXBOROT TEXNOLOGIYADA VA TA'LIMDA INGLIZ TILIDA QISQARTMALARNI O’ZBEK TILIDA TARJIMA VA TAHLILI” - Ismatov Islombek Sharofjon o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada iqtisodiyot oliy o'quv yurtlarining davlat ta'lim standartlari va "Pedagogik texnologiyalar va pedagogik mahorat" mazmuni haqida qisqacha ma’lumot beriladi va Oliy ta'limda zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo'llashning ahamiyati, Oliy ta'limda pedagogik texnologiya asoslari, uning tarkibi, tuzilishi, vazifalari va unga bo'lgan zamonaviy yondashuvlar hamda undan amalda foydalanishga doir tavsiyalar bayon qilingan.