MA’RIFATPARVARLIK VA JADID DAVRI ASARLARINING FONETIK VA MORFOLOGIK XUSUSIYATLARI (“QAROLAR FALSAFASI” VA “TURKIY GULISTON YOXUD AXLOQ” ASARLARI MISOLIDA) - Ochilova Sarvinoz Husan qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ma’rifatparvarlar va jadidlar davri adabiyot namunalari bo‘lgan Anbar Otin qalamiga mansub “Qarolar falsafasi” asari hamda Abdulla Avloniy ijod namunasi bo‘lgan “Turkiy guliston yoxud axloq” asarlarining fonetik va leksik jihatlari o‘rganildi.