BUGUNGI KUNDA YOSHLAR TARBIYASIDA OMMAVIY MADANIYATNING AHAMIYATI - * (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya;Ushbu maqolada hozirgi zamon yoshlar tarbiyasida ommaviy madaniyatning oʻrni, ommaviy madaniyat. zamonamizni qay darajada, oʻzgartirib yuborayotganligi va uning natijasida asrlardan asrlarga ,zamondan zamonga oʻtib kelayotgan milliy tarbiyamizning ahvoli ,ommaviy madaniyat taʼsirida Yevropa davlatlarining hayoti va bizning hayotimiz qay darajada kelib qolganligi bayon etilgan.