O‘ZBEKISTON MILLIY IQTISODIYOTIGA XALQARO INTEGRATSIYA TA’SIRI MASALALARI - Egamberdiyev Shavkatbek; Qobulov Abrorbek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy iqtisodiyot, integratsiya, xalqaro iqtisodiy integratsiya tushunchalari bo‘yicha bir qancha ma’lumot berilgan. Xalqaro iqtisodiy integratsiyaning O‘zbekiston iqtisodiyotiga ta’siri bo‘yicha ma’lumotlar tahlil qilingan. O‘zbekistonda xalqaro integratsiyani rivojlantirish uchun fikr-mulohazalar va bir nechta takliflar berib o‘tilgan.