BOLALAR RIVOJLANISHIDA O’YIN FAOLIYATINING TA’SIRI. - Otamurodov Bekzod Parda oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Bolalarning psixik rivojlanishida o’yin faoliyatining o’rni, turli xil o’yinllar orqali bolalarning xulq atvorlarini shakllanishi.