GLOBAL ISISH SABABI VA OQIBATLARI - Turdikulov Suxrobjon Gayratjon o’g’li; Lutfullayeva Nargiza Baxodirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada global iqlim isishi sababi va oqibatlari hamda muammoning iqlim o‘zgarishi va pirovardida insoniyatning, boshqa tirik mavjudotlarning hayotiga jiddiy xavf tug‘dirishi hamda uning ko‘lamini pasaytirish bo‘yicha dunyo olimlarining bugungi kundagi sa’y-harakatlari haqida atroflicha so‘z boradi.