PARRANDACHILIK KORXONASIDA BIZNES JARAYONLARINI AVTOMATLASHTIRISH - Xoldarov Pahlavon Qahramonjon o‘g‘li; Vaxobov Eldorbek To’ychiboy o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Avtomatlashtirish odatda parranda go‘shtini qayta ishlashning eng katta muammolaridan biri bo‘lgan ishchi kuchi etishmasligining echimi hisoblanadi . Bundan tashqari, u ko‘pincha operatsiyalarni yanada samarali, ishonchli va oldindan aytib bo‘ladigan qilish potentsiali bilan tan olinadi. Bu ularga yaxshiroq o‘sishga va optimal ishlashga imkon beradi. Ishlab chiqarish jarayonini eng yaxshi nazorat qilishning kaliti ombor jarayonlarini avtomatlashtirish va nazorat qilishdir. Parrandachilikni avtomatlashtirish tizimlarimiz yordamida siz barcha omborlaringizdagi mavjud vaziyat haqida 24/7 tasavvurga ega bo‘lasiz, bu sizga hayvonlaringiz uchun maqbul yashash muhitiga e'tibor qaratish imkonini beradi.