ASALARILARNING YIRTQICHLARI VA ULARNING ASALARI OILALARIGA KELTIRADIGAN ZARARI. - Azizov Rahmatillo Olimjon o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Asalarilar changlanish, ekotizim salomatligi va oziq-ovqat ishlab chiqarishda hal qiluvchi rol o'ynaydi. Biroq, bu hayotiy hasharotlar o'z muhitida ko'plab tahdidlarga duch keladi, jumladan, asalarilar oilalariga katta zarar etkazishi mumkin bo'lgan yirtqichlar. Ushbu maqolada biz asalarilarning ba'zi yirtqichlari va ularning asalarilar populyatsiyasi va koloniyalariga ta'sirini o'rganamiz.