O`ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TIJORAT BANKLARIDA MIKROMOLIYAVIY XIZMAT KO`RSATISH - Adhamov Umidjon Yorqinjon o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Hozirgi davrda, O‘zbekiston Respublikasida Tijorat banklari faoliyatida rivojlanib xukukiy asoslar xam takomillashib bormokda. Maqolada mamlakatimiz tijorat banklarida mikromoliyaviy xizmat ko`rsatish masalalari muhokama etiladi.