TIJORAT BANKLARINING JISMONIY SHAXSLARNI KREDITLASH AMALIYOTINI TARTIBGA SOLISH MASALALARI - Adhamov Umidjon Yorqinjon o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Markaziy bank tomonidan tijorat banklarida jismoniy shaxslarni kreditlash amaliyotlarini tartibga solinishi va uni takomillashtirish bank tizimining barqaror rivojlanish omili hisoblanadi. Mazkur maqolada jismoniy shaxslarni kreditlashning nazariy jihatlari tadqiq qilinib, tegishli tavsiyalar ishlab chiqilgan.