XOLCHAYON YODGORLIK MAJMUASI - To‘xtavaliyeva Gulobar; Alimova Rahima (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Surxondaryo viloyati Denov tumanida joylashgan qadimgi Kushonlar davlati manzilgohlaridan biri bo‘lgan Xolchayon yodgorlik majmuasi xususidadir. Shuningdek, maqolada yodgorlikni tadqiq qilgan olimlar, manzilgohning madaniyatimizga qanchalik hissa qo‘shganligi to‘g‘risida ham so‘z ketadi.