SAIDMUXTOR SAIDQOSIMOVNING SERQIRRA VA SAMARALI HAYOT YO’LI SHOGIRDI JO’RAYEV QOBIL ASADOVICH NAZDIDA - Qalandarov Javoxir Muxtorovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atoqli olim, taniqli davlat va jamoat arbobi, ko‘plab shogirdlarning sevimli ustozi S.S.Saidqosimovning ilmiy va amaliy ishlari, barchaga o‘rnak hayoti yo‘li, sharafli faoliyati haqida yozilgan lavhalar o‘rin olgan. Saidmuxtor Saidg‘oziyevich uzoq yillar davomida turli yuqori mas’uliyatli lavozimlarda fidokorona mehnat qilib, Vatanimiz ravnaqiga munosib hissa qo‘shib kelmoqda. Ayniqsa, yoshlarni barkamol avlod ruhida tarbiyalashda uning o‘rni beqiyosdir. Prezidentimiz Sh.M.Mirziyoyev ham ustozning faoliyatiga munosib baho berib, «jamiyatimizda tinchlik va osoyishtalik, o‘zaro hurmat va ham- jihatlik muhitini mustahkamlash yo‘lidagi faoliyatingiz, boy bilim va hayotiy tajribangiz farzandlarimiz uchun ibrat maktabi bo‘lib xizmat qilmoqda» deb alohida ta’kidlaganlar.