KREDITLASH JARAYONIDA GAROV TA’MINOTINING O‘RNI - Nusratov Muxtor Abdiqodirovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda kreditlash jarayonida garov ta’minotining o‘rni va ahamiyati chuqur o‘rganilgan va tahlil qilingan. Shuningdek kreditorlarning garov bilan ta’minlangan talablarini qanoatlantirish tizimini yanada takomillashtirish bo‘yicha chora-tadbirlar dasturi va bu dastur yuzasidan qilingan ishlar o‘rganilgan.Sohada yuzaga kelayotgan dolzarb muammolar tahlil qilib,xulosa va takliflar keltirilgan.