XALQ TABOBATIDA FITOTERAPIYANING AHAMIYATI - Mirzaliyeva Asem; Yuldasheva L.S (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya. Ushbu maqolada xalq tabobati sohasida fitoterapiyaning (dorivor o'simliklarning) tutgan o'rni, ahamiyati hamda bugungi kundagi rivoji bayon etilgan.