O’QUVCHILARNING IJTIMOIY VA HAYOTIY KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Qodirova Musharrafxon Zunnunxojayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o’quvchlarining hayotda muvaffaqiyatga erishish uchun zarur bo'lgan hayotiy ko'nikmalarni rivojlantirlari kerakligini anglab yetishlari, va bu jarayonni baholashda o'smir yoshidagi oʻquvchilarini eng adekvat munosabat o’rnatish va ular bilan samimiy bo’lishda psixologik usul va metodlar haqida yozilgan.