O’QUVCHILARNING ZAMONAVIY KASBLARGA BO’LGAN QIZIQISHLARINING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Mussayeva Shaxzoda Xudoyberdiyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarimizning kasb tanlashlarida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi va ulardagi iqtidor va layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari va kasb tanlashda oiladagi ota-onaning o’rni va ahamiyati haqida keltirib o’tilgan.