KIMYODA MASALALARNI YECHISHDA FANGA OID KOMPETENSIYALARNI O`QUVCHILARGA O`RGATISH - Ikromov G'olibjon Tolibjonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Bugungi tezkor dunyoda ilmiy bilimlar va muammolarni hal qilish ko'nikmalari jamiyat duch keladigan murakkab muammolarni hal qilishda muhim ahamiyat kasb etdi. Kimyo fanning asosiy tarmog'i sifatida ushbu masalalarning ko'pini tushunish va hal qilishda hal qiluvchi rol o'ynaydi. Ushbu maqolada talabalarga kimyo masalalarini hal qilishda fanga oid kompetentsiyalarni o'rgatish, tanqidiy fikrlash va muammolarni hal qilish qobiliyatlarini rivojlantirishga urg'u berish muhimligi o'rganilgan.