KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING HUQUQIY ASOSLARI HAMDA RIVOJLANTIRISH IMKONIYaTLARI - B.N. Muydinov; N.I.Sayidxodjaeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maqola mamlakatimizda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning mohiyati, shakllari va rivojlantirish imkoniyatlari, tadbirkorlik subhektlari erkin faoliyat yuritishi uchun qulay shart-sharoitlar yaratish masalalarini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning tashkiliy-huquqiy tizimlarining tuzilmalari, faoliyatlari va daromadlarining mohiyati ochib berilgan.