ЛАЛМИКОРЛИКНИНГ ТОҒЛИ МИНТАҚАСИДА ЭКИШ УЧУН ЮМШОҚ БУҒДОЙНИНГ ЯНГИ НАВЛАРИ - Л.Б.Мавланов (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: 2022-2023 йилларда лалми юмшоқ буғдойнинг рақобат нав синовида навларининг тоғли минтақасида 4 қайтариқда 25м 2 майдонда экиб ўрганилиб, андоза “Бахмал-97” навига нисбатан ҳосилдор бўлган навлар танлаб олинди.