BOSHLANGʼICH SINF OʼQUVCHILARINING KREATIV FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Eshmamatova Madina Abdurashidovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʼich sinf oʼquvchilarining kreativ fikrlashini rivojlantirishda interfaol metodlardan foydalanishning o`ziga xosliklari, usullari va interfaol metodlar, yangicha dars tashkil etishning ketma-ketliklari yoritilgan bo`lib, aynan ta`lim jarayoniga tatbiq etishda o`ziga xosliklari ochib berilgan.