TO’PLAMLAR NAZARIYASINING BOSHLANG’ICH SINF MATEMATIKASINI O’RGANISHGA TADBIQI. - Mardanov Eshim Muratovich; Mardanova Mehribon Azimovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada to’plamlar haqida tushuncha, sonli to’plamlar, to’plamlar ustida amallar bajarish hamda boshlang’ich sinf o’quvchilariga to’plamlar nazariyasini bog’lab o’rgatish to’g’risida mulohaza yuritiladi.