HUVAYDO LIRIKASIDA BADIIY SAN’AT VA TASVIRIY VOSITALARNING QO‘LLANILISHI - Majidova Diyora Abdumalik qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maqolada Huvaydo lirikasining mavzu ko‘lami va badiiy xususiyatlari haqida so‘z boradi. Huvaydoning til bezaklari, so‘z o‘yinlari, Qur’on va Hadisda keltirilgan iboralardan o‘rinli foydalanganligi, she’rlarida qo‘llanilgan badiiy san’atlar va obrazlarning mahorat bilan qo`llanilganligi bayon etilgan.