НОМОДДИЙ АКТИВЛАР ҲИСОБИ ВА АУДИТИНИ УСЛУБИЁТИ - Боймуродов Ойбек Абдиахатович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: мазкур мақолада бухгалтерия ҳисобининг янги объектлардан бири номоддий активлар ҳисобини молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари талаблари асосида ташкил этиш, уларни тан олиш ва баҳолаш услубиёти бўйича фикрлар билдириб ўтилган. Номоддий активлар ҳисобини такомиллаштиришга оид илмий ва амалий тавсиялар берилган.