IJTIMOIY ISH ETIKASINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Isoqulova Durdona Jaxongir qizi; Xolmanova Oyro`za Akmal qizi; Abduvohidova Umida Abdug`ani qizi; Ishmuradov Bunyod Farhodovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anatatsiya: Ushbu maqolada “ijtimoiy ish etikasining rivojlanish bosqichlari” tushunchasining ijtimoiy mohiyati, mazmuni va o‘ziga xos xususiyatlari, ijtimoiy xizmatlarni ko‘rsatish bo‘yicha turlicha nazariy yondashuvlar, ijtimoiy xizmatlar bozori rivojlanishining shart-sharoitlari va tamoyillari tadqiq qilingan.