O‘ZBEKISTON VA TURKMANISTON O‘RTASIDAGI IJTIMOIY- IQTISODIY ALOQALAR - Po‘latqo‘ziyev Sherzodbek Qodirjon o‘g‘li; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston va Turmaniston davlatlari o‘rtasidagi diplomatik aloqalarning yo‘lga qo‘yilishi, ikki davlat o‘rtasida tuzilgan shartnomalar, iqtisodiy, siyosiy, diplomatik aloqalar bayon etilgan.