MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKITON – QIRG‘IZISTON ALOQALARI - Komolov Inoyatillo Shaxobiddin o‘g‘li; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekistonning mustaqillik yillarida Qirg‘iziston bilan diplomatik aloqalarning o‘rnatilishi, to hozirgi kungacha ikki davlat o’rtasidagi siyosiy uchrashuvlar, shartnoma va bitimlar bayon etilgan.