TA'LIM-TARBIYA JARAYONINI ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISHDAGI FAOLLIGI - Zayriyeva Zebiniso (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta'lim tarbiya jarayonida keng qo'llaniladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida fikr-mulohazalar bildirildi.