UNIVERSITET TA’LIM MAYONIDA KOUCHINGLIK TEXNOLOGIYALARINI RIVOJLANISH. - NIGORA DJAMPULATOVA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya Ushbu maqolada oliy o'quv yurtlarida o'quv jarayonini kouchinglik texnologiyalari asosida tashkil etishda zamonaviy innovatsion yondashuvlar yoritilgan. Oliy ta’limning o‘quv jarayoniga kouchinglik texnologiyalarini integratsiyalashning o‘ziga xosligi ko‘rsatilgan. Kouchinglikning mohiyati va xususiyatlari hamda ular bilan bog‘liq bo‘lgan trening, maslahat va mentorlik tushunchalari ko‘rib chiqiladi.