TALABALARGA CHET TILINI O‘QITISHDA STEAM USULINI TAKOMILLASHTIRISH TEHNOLOGIYALARI( NOFILOLOGIK YONALISHLAR MISOLIDA) - Dildora Khamrokulovna Yunusova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada nofilologik Oliy ta’lim muassasalarida STEAM usulini takomillashtirish texnologiyasining mohiyati hamda xorijiy til darslarida ushbu ta’lim texnologiyasidan foydalanish zaruriyati borasida so‘z boradi. Hozirgi davrda dunyoda to‘rtinchi texnologik inqilob mavjud, tezkor axborot oqimlari, yuqori texnologiyali innovatsiyalar va rivojlanishlar hayotimizning deyarli barcha sohalarini, yo‘nalishlarini o‘zgartirib bormoqda.