QASHQADARYO VILOYATI KO’KDALA TUMANINING 2022-YILDAN 2024-YILGACHA TASHABBUSLI BYUDJET JARAYONI LOYIHASIDA AMALGA OSHIRLIGAN LOYIHALAR SONI VA SARFLANGAN MABLAG’LAR SALMOG’I DOIRASIDA QILINGAN TAHLILLAR NATIJALARI. - Turdiboyev Davlatmirzo; Xamzayev Begzod; Misirov Anvar (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati Ko’kdala tumani tashabbusli byudjetlashtirish loyihalari doirasida ayrim tahliliy masalalar bayon qilinadi. Jumladan, tashabbusli byudjetlashtirish uchun yo’naltirilgan mablag’lar, amalga oshirilgan loyihalar, fuqarolar tashabbusli jamg’armasi mablag’lari shakillanish manbalari va amalga oshirilgan loyihalar tahlilini ko’rib chiqamiz.