BUXORO VILOYATI PESHKU TUMANIDA TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISH JARAYONLARI BO’YICHA 2021-2023-YILLAR MA’LUMOTLARI TAHLILI - Dilmurod Jabborberganov; Elbek Muminov; Roza Haydarova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Buxoro viloyati Peshku tumanida so'ngi yillarda amalga oshirilayotgan tashabbusli byudjetlashtirish jarayoni, uni amalga oshirish mexanizmi va moliyalashtirish amaliyoti yoritilgan.