JIZZAX VILOYATI ZOMIN TUMANI TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI TAHLILI - Abdulaziz Mirzoyev; Barno Hamidova; Zilola Husniddinova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ma’lumki davlatimizda 2021-yildan buyon tashabbusli budjet loyihalari amalga oshirilib kelinadi.Ushbu loyiha natijalarini Zomin tumani misolida ko’rib chiqishimiz va aholining tashabbusli budjet loyihalariga munosabatini o’rganamiz.