REKLAMANING TURIZMDA TUTGAN O‘RNI VA MEHMONXONA INDUSTRIYASI - Toshpo‘latov To‘lqin Sherobod o‘g‘li; Berdiyev Sanjar (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turizm industriyasida reklamaning o‘rni va mehmonxona turizmini yo‘lga qo‘yish, mehmonxona xodimlariga qo‘yiladigan talablar haqida so‘z yuritilgan.