MINTAQALARDA EKOLOGIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISH RESURSLARI VA ULARDAN FOYDALANISH - Xolmirzayev Xurshidbek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada Hududlarda ekologik turizmni rivojlantirish resurslari va ulardan foydalanish haqida ma’lumot berilgan.