KORRUPSIYA – MILLIY TARAQQIYOT VA JAMIYAT BARQARORLIGIGA TAHDID - Rustamov Ilxom O`ktam o`g`li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada korrupsiya, korrupsiyaga qarshi kurash tushunchasi, korrupsiyaga qarshi kurashishda rivojlangan xorijiy mamlakatlar tajribasi va javobgarlik masalalari hamda korrupsiyani oldini olishda muammo va yechimlar, korrupsiya va uning sodir etilishiga imkon bergan sabab va shart-sharoitlar tahlil qilingan.