O‘ZBEKISTON-YAPONIYA MUNOSABATLARI - Musajonova Madina Shuhratjon qizi; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekistonning musatqillikka erishganidan to hozirgi kungacha Yaponiya bilan o‘rnatilgan siyosiy, iqtisodiy,ijtimoiy, madaniy aloqalari, tashqi savdo aylanmalari va ularning manfaatli tomonlari aks etgan.