MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKISTONNING TASHQI SIYOSATI - Habibullayeva Gulhayo Niyozbek qizi; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekisronning mustaqillik yillaridagi tashqi siyosatini samarali yo‘lga qo’yish, tashqi siyosatining asosiy tamoyillari va jahonning bir qancha rivojlangan davlatlari bilan diplomatik aloqalari bayon etilgan.