MUSTAQILLIK YILLARIDAGI AGRAR ISLOHOTLARNING KEYINGI ISTIQBOLLARI - Mamasoliyeva Rayhonoy Abdushukur qizi; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonning mustaqillik davridagi agrar sohadagi islohotlari, xorijiy investitsiyalarning xalq xo‘jaligiga jalb qilinishi, qishloqda bozor munosabatlarini rivojlantirish, dehqonning yerga egalik hissini qayta tiklash, qishloq xo’jaligiga oid prezident farmon, farmoyish va qonunlari aks etgan.