ABDULLA QODIRIY- OʻZBEK ROMANCHILIGINING ASOSCHISI - Raupova Sevara Abdurazoqovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻzbek romanchiligining asoschisi boʻlmish Abdulla Qodiriyining hayoti va ijodi borasida bir qancha fikrlar koʻrib chiqilgan.