ISHLARNI SUDDA KO‘RISH BOSQICHIDA PROKUROR VAKOLATLARI - Xaydarova Ruxshona Shokir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada xo’jalik sudlarni tashkil etish hamda ularning ustuvor vazifalari haqida bayon qilingan