IQTISODIYOTNI TARTIBGA SOLISHDA PUL-KREDIT SIYOSATINING O’RNI - A.T.UMIROV; Xasanov Otabek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mamlakatimizda samarali pul-kredit siyosatini olib borishda rivojlangan davlatlarda qoʻllaniladigan tizimlarni tanishtirish va ularning amaliy ahamiyatini asoslashga xizmat qiluvchi ilmiy-amaliy xulosa va tavsiyalarni shakllantirish zarur boʻlib qoladi. Ushbu maqolada pul-kredit siyosatining iqtisodiyotdagi o’rni va barqarorligini ta’minlash bo’yicha fikr-mulohazalar keltirilgan.